Spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (turistická oblast Prácheňsko a Pošumaví) - Kudláčková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této bakalářské práce byla identifikace faktorů ovlivňujících spokojenost návštěvníků, konkrétně v turistické oblasti Prácheňsko a Pošumaví. Práce řeší vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu v turistické oblasti Prácheňska a Pošumaví z hlediska poptávky. Nakonec byl vytvořen návrh opatření vedoucích ke zvýšení spokojenosti účastníků cestovního ruchu v jižních Čechách.
Visitors' Satisfaction in South Bohemia (Prácheňsko and Pošumaví Tourist Area)
Keywords: Spokojenost návštěvníků; návštěvníci; turistická oblast Prácheňsko a Pošumaví; nabídka cestovního ruchu; jižní Čechy; Visitors; visitors' satisfaction; tourism supply; South Bohemia; touristic area Prácheňsko and Pošumaví