Podnikatelský koncept ubytovacího zařízení ve venkovském cestovním ruchu - Busínová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2013)
Předkládaná diplomová práce se zabývá problematikou venkovského cestovního ruchu v oblasti Třebíčska. Hlavním cílem je sestavení podnikatelského konceptu ubytovacího zařízení ve venkovském cestovním ruchu, který bude sloužit jako podklad pro vznik nového ubytovacího zařízení. K naplnění hlavního cíle budou využity dílčí cíle: analýza potenciálů okresu Třebíč jako turistického regionu pro venkovský cestovní ruch, zhodnocení nabídky stávajících zařízení ve venkovském cestovním ruchu a zjištění požadavků a přání potencionálních zákazníků. Na základě všech získaných dat bude zpracována syntéza údajů, která bude použita pro samotné zpracování podnikatelského konceptu.
The business concept of accommodation in rural tourism
Keywords: Venkovský cestovní ruch; podnikatelský koncept; ubytovací zařízení; Třebíč; Rural tourism; business concept; accommodation; Třebíč