Kontrolní systém účetní jednotky ve vazbě na zajištění věrného a poctivého obrazu účetnictví - Kalců, Andrea (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této práce je zanalyzovat vnitřní kontrolní systém vybrané účetní jednotky ve vazbě na zajištění věrného a poctivého obrazu účetnictví. Aby byl tento cíl práce naplněn, je důležité seznámit se s činností zvolené účetní jednotky, kterou je Charita Zábřeh. Je rovněž důležité zanalyzovat její ekonomickou situaci a hospodaření. V rámci této bakalářské práce bude rovněž analyzována současná situace vnitřní kontroly v oblasti účetnictví a budou shrnuty její nedostatky.
The control system of the entity in relation to ensuring true and fair view of accounting
Keywords: vnitřní kontrolní systém; pravdivý a poctivý obraz účetnictví; Inner control system; analysis of aspects; true and fair view of accounting