Poskytování zpětné vazby studentům při výkonu jejich odborné praxe na pracovišti - Kalivodová, Kristina (Jihočeská univerzita, 2015)
KALIVODOVÁ, K. Poskytování zpětné vazby studentům při výkonu jejich odborné praxe na pracovišti. České Budějovice 2015. Bakalářská práce. Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Teologická fakulta. Oddělení praxe. Vedoucí práce Mgr. Magdalena Ehrlichová. Práce se zabývá tématem poskytování zpětné vazby studentům terciárního vzdělávání při výkonu jejich odborné praxe na pracovišti. Hlavním cílem bakalářské práce je zjistit, jakou formou je studentům poskytována zpětná vazba v organizacích spolupracující v rámci odborné praxe s Teologickou fakultou, a co bývá jejím hlavním obsahem. Součástí práce je výzkumná sonda.
Providing feedback to students in the exercise of their professional practice in the workplace
Keywords: odborná praxe; zpětná vazba; komunikace; student; mentor; organizace; professional practice; feedback; communication; student; mentor; organization