Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty - Korandová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu podmínek a podpor pro podnikatele při poskytování služeb v Třeboni. Hlavním cílem práce je návrh optimálního podnikatelského záměru pro stravovací zařízení Bistro U Kapra, tedy zanalyzování tržních podmínek, vnitřního prostředí podniku a vypracování kompletní dokumentace s ohledem na cílovou skupinu cykloturistů. Cílem záměru je navázat na zdařilou historii rodinného podniku, vytvořit novou koncepci reagující na aktuální situaci a trendy, současně využít osobní znalost prostředí včetně výstupů z bakalářské práce autorky a to tak, aby podnikatelský záměr mohl být v budoucnu realizován.
The business plan of catering facility for cycle tourists
Keywords: cestovní ruch; podnikatelský záměr; stravovací služby; cykloturistika; regionální gastronomie; bufet; Třeboňsko; tourism; business plan; catering services; area of Třeboň; cycle tourism; regional gastronomy; buffet; area of Třeboň