Analýza trhu nemovitostí- Hluboká nad Vltavou - Štěpka, David (Jihočeská univerzita, 2022)
V této bakalářské práci je zpracován přehled o základních pojmech týkajících se prodeje nemovitostí a celého realitního trhu. Dále je v bakalářské práci řešen přehled nabízených segmentů na realitním trhu v oblasti města Hluboká nad Vltavou, jejich charakteristika, stavební, technické, urbanistické a ekonomické faktory. Jedná se o samotné město Hluboká nad Vltavou a přilehlé obce Bavorovice, Munice, Poněšice, Líšnice, Purkarec, Jeznice, Kostelec, Hroznějovice, Jaroslavice. Ve městě Hluboká nad Vltavou je vždy pro každý segment vybráno 9 oblastí, které jsou podrobně zkoumány a následně porovnány. Práce také poukazuje na trendy vývoje realitního trhu v oblasti města Hluboká nad Vltavou.
Real estate market analysis- Hluboká nad Vltavou
Keywords: Analýza realitního trhu; trh nemovitostí; segmenty; stavební pozemky; rodinné domy; byty; Real estate market analysis; real estate market; segments; building plots; family houses; flats