Monitoring - Vastlová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2012)
V této bakalářské práci se zabývám pojmem monitoring, evaluace a controlling. Práce má dvě hlavní části. V teoretické části se snažím objasnit výše uvedené pojmy a jejich proces, který zajišťuje sledování a hodnocení účinnosti vložených prostředků na všech úrovních řízení a rozhodování. Na základě objasnění těchto procesů byly v praktické části navrženy indikátory, které slouží ke sledování regionálních rozdílů ? disparit.
Monitoring
Keywords: Monitoring; evaluace; controlling; Monitoring; evaluation; controlling