Porovnání metodik měření emisí z chovů prasat podle dokumentu BREF a protokolu VERA - rešerše - Horčička, Tadeáš (Jihočeská univerzita, 2022)
Tématem této bakalářské práce je porovnání metodik měření emisí z chovu prasat dle dokumentu BREF a protokolu VERA. V práci jsou vyhodnoceny rozdíly a shody v měření amoniaku dle obou zmiňovaných technik.
Comparison of methods for measuring emissions from pig farms according to the BREF document and the VERA protocol - research
Keywords: amoniak; chov prasat; dokument BREF; protokol VERA;; ammonia; pig breeding; document BREF; protocol VERA