Návrh schématu počítačové sítě Přírodovědecké fakulty JU - Komůrka, Daniel (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této bakalářské práce je navrhnutí schématu počítačové sítě Přírodovědecké fakulty s ohledem na připravovanou centralizaci služeb Jihočeské Univerzity. Bude zmapován současný stav počítačové sítě. Práce bude spíše zaměřena na logickou topologii. Součástí práce bude vhodné rozmístění WLAN AP a serverů. Bude zjištěn finanční dopad navrhovaného řešení.
Draft of computer network model for Faculty of Science of University of South Bohemia
Keywords: VLAN; fyzická topologie sítě; logická topologie; IP adresa; přístupový bod; VLAN; physical network topology; logical network topology; IP address; access point