Návrh projektu rozvoje nabídky paraglidingu v Jižních Čechách - Zelený, František (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem práce bylo vypracování návrhu projektu rozvoje nabídky paraglidingu v Jihočeském kraji. Práce se zabývá vybudováním a provozem svahového startoviště pro bezmotorový paragliding a závěsné létání. Důraz je kladen na využití pro různé aktivity v paraglidingu.
The proposal of development project - paragliding in South Bohemia
Keywords: projekt; rozvoj; bezmotorový paragliding; Jihočeský kraj; extrémní sporty; sportovní létající zařízení; závěsné kluzáky