Hlášení sester a sesterská vizita v praxi. - Nováková, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Sesterská vizita i hlášení sester jsou nedílnou součástí ošetřovatelské profese. V obou případech došlo v posledních letech k nemalým změnám, které je nutné, aby sestry, jako pěčovatelky o zdraví pacienta/klienta vnímaly. Výsledky práce bych ráda poskytla zdravotnickým zařízením, jež na výzkumu spolupracovaly. Diplomová práce by měla sloužit, jako rozšiřující informace o změnách v oblasti pojetí sesterských vizit a hlášení sester.
Message nurses and ward sister in practice.
Keywords: Sesterská vizita; hlášení sester; ošetřovatelství; sestra; pacient/klient; kvalita péče; Ward sister; nursing handover; nursing; nurse; patient/client; quality of care