Průzkum produktů turistického informačního centra v Ústí nad Labem v návaznosti na analýzu zážitkového marketingu - Terčová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2007)
Průzkum produktů TIC a popis jeho dosavadních činností. Nové návrhy na zlepšení a zeefektivnění chodu TIC.
Product research of tourist information centre in Ústí nad Labem in accordance with event marketing analysis
Keywords: Ústí nad Labem; zážitkový marketing; turistické informační centrum; turistický produkt; balíček služeb; jednotný informační systém; spolupráce; Ústí nad Labem; event marketing; TIC {--} tourist information centre; tourism product; package; information system; cooperation