Odměňování a vzdělávání zaměstnanců ve vybraném podniku - Čížková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2017)
Jednou z nejdůležitějších věci pro fungování firmy, je vzdělávat a samozřejmě odměňovat své zaměstnance. Podnik potřebuje jak manažery, účetní, uklízečky, údržbáře, tak hlavně i dělníky ve výrobě. Žádný člověk v dnešní době již nepracuje bez nějaké odměny. Ať je to odměna finanční nebo ústní. Zároveň podniky nepřijímají zaměstnance, kteří nemají žádné vzdělání. Člověk sice dokončí své studium na střední nebo na vysoké škole, ale prakticky se musí vzdělávat celý život. Hlavním cílem bakalářské práce je analyzovat vzdělávání a odměňování zaměstnanců v Kožedělné výrobě Rendl ve městě Pacov. Výsledkem práce bude analýza a doporučení pro firmu, která by měla vést k zefektivnění fungování podniku.
Remuneration and education of employees in the chosen company
Keywords: Odměňování; mzda; plat; vzdělávání; zaměstnanci.; remuneration; salary; wages; education; empoyees.