Talent management ve vybraných podnicích - Dostálová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce je věnována talent managementu, který je součástí řízení lidských zdrojů. Cílem práce je analýza talent managementu včetně zkoumání jeho jednotlivých procesů ve vybraných podnicích a následné zpracování návrhů ke zlepšení případných nedostatků. Účelem je zformulovat přehled praktik, které jsou v TM v českých podnicích realizovány, zjistit v jaké formě, v jakém rozsahu a s jakým záměrem společnosti z českého prostředí implementují proces talent managementu v rámci svého podniku a s jakými nesnázemi se musí vypořádat.
Talent Management In Selected Companies
Keywords: Řízení lidských zdrojů Talent management Řízení talentů Talent; Talent management Human resources Human resource management HR Trends Talent