Zaměstnanecké benefity - Hunalová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2013)
Tématem diplomové práce je problematika zaměstnaneckých výhod. Těmito výhodami může být cokoli, co zaměstnavatel poskytuje svým zaměstnancům nad rámec stanovený zákoníkem práce. Zaměstnavatelé mají možnost nabízet širokou škálu zaměstnaneckých výhod tak, aby uspokojili potřeby a zájmy svých zaměstnanců. Cílem práce je především přiblížit a ujasnit výklad pojmů souvisejících se zaměstnaneckými benefity, znázornit tyto výhody v účetnictví, zobrazit je z daňového hlediska a dále provést analýzu zaměstnanecký benefitů ve vybrané společnosti.
Employee´s benefits
Keywords: Zaměstnanecké výhody; motivace; systém cafeteria; daňové zvýhodnění; Employee benefit; motivation; cafeteria system; tax advantage