Systém motivace zaměstnanců v podniku - Bastlová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2022)
Cílem této bakalářské práce je posoudit systém motivace zaměstnanců v podniku. Práce je rozdělena do části teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na poznatky z odborné literatury o motivaci zaměstnanců. Praktická část je věnována charakteristice organizace od historie po její současnost a motivační nástrojům, které jsou v organizaci využívány. Dále se praktická část zaměřuje na analýzu dat získaných dotazníkovým šetřením. V závěrečné části je vyhodnocen dotazník, celková situace v podniku a jsou podány návrhy na případné změny.
Employee Motivation System in the Company
Keywords: motivace; zaměstnanci; analýza společnosti; hodnocení společnosti; motivation; employees; company analysis; company evaluation