Ochrana spotřebitele v oblasti finančních služeb - Bobková, Hana (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce se věnovala současné situaci na trhu spotřebitelských úvěrů. Cílem bylo zmapovat současný trh a zkušenosti z poskytování finančních služeb, zejména v nebankovním sektoru. Na základě výzkumu byly analyzovány dosavadní zkušenosti a problémy spotřebitelů, tak i názory poskytovatelů úvěrů.
Consumer protection in area of financial services
Keywords: Ochrana spotřebitele; finanční služby; finanční produkty; spotřebitelský úvěr; bankovní instituce; nebankovní instituce; spotřebitelské organizace.; Consumer protection; financial services; financial products; consumer loan; banking institutions; non-banking institutions; consumer organisations.