Implementace komunikačního serveru ve firemním prostředí - Kozubková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem této bakalářské práce s názvem "Implementace komunikačního serveru ve firemním prostředí" je obecný popis serverových systémů, vybraných produktů od Microsoftu a IBM a porovnání jejich groupwarových funkcí. Další částí této práce je kvalitativní výzkum zahrnující informace získané při rozhovoru ve společnosti ČD Cargo, kde tyto produkty byly využívány.
The implementation of a server for communication in a corporate environment
Keywords: server; groupware; Microsoft; IBM; server; groupware; Microsoft; IBM