Zlepšení konkurenční pozice prodejny Coop v Plané u Mariánských Lázní - Richtariková, Hana (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se zabývá maloobchodem, který prochází neustálými změnami. Zaměřila jsem se na zlepšení konkurenční pozice prodejny COOP v Plané u Mariánských Lázní. Pro tuto prodejnu vznikla řada doporučení, která napomohou ke zlepšení pozice na trhu.
The improvement of competitive position Coop store in Planá u Mariánských Lázní
Keywords: Družstvo; maloobchod; analýza konkurence; marketing v maloobchodě; zákazníci; retail mix.; Consumer cooperative; retail; competition analysis; marketing in retail; consumers; retail mix.