Návrh pracovních listů pro výuku geometrie na základní škole s podporou programu Elica-Dalest - Maříková, Alena (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá výukou geometrie na základních školách s podporou počítače v prostředí programu Elica Dalest. Hlavním cílem této práce je vytvoření pracovních listů s podporou programu Elica Dalest. Tyto listy jsou uvedeny nejen jako příloha v tištěné formě nebo na přiloženém CD, ale jsou k nalezení i na internetu. Obsahem práce je seznámení s výukou geometrie na základní škole, představení jednotlivých aplikací softwaru Elica - Dalest, popis a vyhodnocení vytvořených pracovních listů. Pracovní listy by měly pedagogům přiblížit daný software a tím i ozvláštnit výuku geometrie.
Designing worksheets for teaching geometry to elementary school with support from the program Elica-Dalest
Keywords: Elica - Dalest; geometrie; interaktivní výuka; pracovní listy; stereometrie; Elica Dalest; geometry; interactive teaching; worksheets; stereometry