CSR v podmínkách společnosti Robert Bosch GmbH - Jakešová, Jana (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním tématem této diplomové práce je koncept Společenské odpovědnosti podniku (CSR). Teoretická část diplomové práce slouží zejména k pochopení konceptu, jeho postavení v rámci firemního řízení a nutnosti spolupráce různých firemních úseků na plnění předem stanovených společných cílů. Praktická část má pak čtenáři především ukázat dobrou praxi v oblasti CSR na základě rozboru plnění požadavků jednotlivých složek společenské odpovědnosti ve vybrané společnosti Robert Bosch GmbH.
CSR at Robert Bosch GmbH
Keywords: Corporate Social Responsibility; CSR; Společenská odpovědnost; Společenská odpovědnost podniků; Udržitelný rozvoj; CSR reporting; Robert Bosch GmbH; Corporate Social Responsibility; CSR; Sustainability; CSR Reporting; Sustainability Reporting; Robert Bosch GmbH