Systém výběru pracovníků ve vybrané organizaci - Gajan, Marek (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá systémem výběru pracovníků ve vybrané organizaci XYZ, spol. s r.o. Popisuje činnosti celého výběrového procesu v organizaci. Tato práce se skládá z popisu organizace XYZ, spol. s r.o., její organizační struktury a z popisu činností realizovaných při výběru nových pracovníků. Cílem práce je posouzení a zhodnocení systému výběru pracovníků ve vybrané organizaci a návrh změn na zlepšení a zefektivnění řízení této oblasti.
System Design of Selecting and Recruiting of Employees in the Selected Company
Keywords: výběr pracovníků; výběrové metody; systém výběru pracovníků; popis pracovních pozic; získávání pracovníků; candidates' application; recruitment procedure; selecting employees; shortlist