Rozvoj značky Fairtrade v ČR - Nácovská, Aneta (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem práce je zhodnotit současnou situaci značky Fairtrade na českém trhu a navrhnout možnosti jejího dalšího rozvoje. Dalším cílem je zjistit do jaké míry je nákup fairtradových výrobků cílený. Stěžejní součástí práce je provedení marketingového výzkumu. Na základě zjištěných výsledků jsou uvedeny návrhy a doporučení, které mohou využít Fairtrade organizace.
Development of The Fairtrade Brnad in The Czech Republic
Keywords: Fairtrade; brand management; marketingový výzkum; Fairtrade organizace; Fairtrade; brand management; marketing research; Fairtrade Organizations