Animace ve WPF - Gažák, Filip (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce "Animace ve Windows Presentation Foundation" se zabývá tvorbou grafických prvků a animací v modelu Windows Presentation Foundation. V teoretické části je popsána architektura a hlavní výhody modelu. V praktické části je pomocí příkladů a audiovizuální prezentace vysvětlena tvorba animací.
Animation inside WPF
Keywords: .NET Framework; WPF; Animace; XAML; C#; rozhraní; .NET Framework; WPF; Animations; XAML; C#; interface