Činnost obchodního zástupce. - Plodíková, Stanislava (Jihočeská univerzita, 2010)
Činnost obchodního zástupce je v České republice upravena Obchodním zákoníkem. V diplomové práci je porovnána legislativa v této obalsti v České republice s právní úpravou ve Spojeném království Velké Británie.
The activity of the commercial agent