Strategie trhu služeb cestovního ruchu na regionální úrovni. - Šustrová, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce se zabývá analýzou služeb cestovního ruchu ve vybrané oblasti - na Lipensku. Součástí práce je situační analýza, anylýza cestovního ruhu ze strany nabídky i poptávky a SWOT analýza. Poptávková strana trhu služeb cestovního ruchu byla zjištěna provedením marketingového výzkumu. Na základě těchto metod byly navrženy strategie, doporučení a možnosti dalšího rozvoje služeb cestovního ruchu na Lipensku.
The strategy of tourism services in the region composition
Keywords: Lipensko; SWOT analýza; marketingový výzkum; služby cestovního ruchu; Lipensko; SWOT analysis; marketing research; tourism services