Provoz a řízení pivovaru a restaurace U Fleků v Praze - Adamíková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se věnuje analýze geografického okolí zkoumaného zařízení a analýze konkurenčních minipivovarů v okolí zkoumaného zařízení. Dále se práci zabývá analýzou provozu a prvků řízení zkoumaného zařízení. Informace jsem získávala nejen ze sekundárních zdrojů, ale také pomocí řízených rozhovorů s vedením podniku a jeho zaměstnanci. Zajímala jsem se o strukturu klientely podniku, potřebu inovace produktu, podílení se zaměstnanců na řízení společnosti a vnitropodnikovou komunikaci. Na základě těchto informací jsem navrhla inovativní opatření - speciální týdenní menu s kalkulací a věrnostním systémem a zlepšení vnitropodnikové komunikace.
Operation and management of the brewery and restaurant U Fleků in Prague
Keywords: hospitality industry; stravovací služby; stravovací zařízení; minipivovar; hospitality industry; catering services; catering facilities; microbrewery