Analýza řešení úloh matematické olympiády - Březinová, Jiřina (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce obsahuje analýzu řešení úloh III. kola 55. ročníku matematické olympiády. Tyto úlohy z kategorie Z9 byly zadány žákům základní školy v Nerudově ulici č.9 v Českých Budějovicích dne 22.3.2006.
The problems solutions analysis of the third round Z9 of 55-th year MO in South Bohemia region
Keywords: matematická olympiáda; kombinatorika; analýza řešení; poměr objemů; obsah; Pythagorova věta; Pythagoras' theorem; mathematical Olympiad; combinatorics; assignments solutions; area