Využití projektové metody ve výuce odborných předmětů u učebního oboru kadeřník - Turková, Petra (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá projektovou výukou a jejím využití na střední škole. Je zaměřena na výuku odborných předmětů u učebního oboru Kadeřník. Realizovaný projekt může přiblížit životní realitu a částečně připravit na budoucí povolání. Práce je rozdělena do dvou částí teoretické a praktické. Teoretická část obsahuje informace o projektové výuce čerpané z odborné literatury. V praktické části je popsán konkrétně připravený projekt zaměřený na propojení odborných předmětů a odborného výcviku.
Using the project method in teaching of vocational subjects for haidressers
Keywords: Projektová výuka; projekt; projektová metoda; odborné předměty; Project teaching; project; project method; vocational subjects