Vliv doby ozařování na tvorbu nerozpustných částic v povrchových vodách - Tomková, Iva (Jihočeská univerzita, 2014)
Diplomová práce se zabývá vlivem doby ozařování na tvorbu nerozpustných částic v povrchových vodách. Zaměřuje se na tvorbu nerozpustných částic a jejich sorpčních vlastností v závislosti na střídání temné a světlé fáze.
Effect of radiation on formation particulate matter in natural waters
Keywords: sluneční záření; partikulované látky ve vodě; fosfor; solar radiation; particulate matter in water; phosphorus