Možnosti využití finančních prostředků z EU pro rekonstrukci a rozvoj podnikatelské nemovitosti - Frk, Radek (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem mé diplomové práce "Možnosti využití finančních prostředků z EU pro rekonstrukci a rozvoj podnikatelské nemovitosti" je analýza nejrelevantnějších možností podpor pro vybranou nemovitost s ohledem na její budoucí využití. Teoretická část práce je zaměřena na popis a analýzu malých a středních podniků v České republice. Zároveň jsou zde nastíněny různé typy podpory MSP. V praktické části je představena vybraná nemovitost určená k rekonstrukci. Dále je provedena analýza dotačních příležitostí vhodných pro vybranou nemovitost. Na základě vybrané nemovitosti a vhodného dotačního programu je vypracován návrh projektu rekonstrukce a rozvoje tohoto objektu.
Possible utilisation of EU funds for reconstruction and development of a business real property
Possible utilisation of EU funds for reconstruction and development of a business real property
Keywords: malé a střední podniky; podpora podnikání; Strukturální fondy EU; rekonstrukce podnikatelské nemovitosti; ROP Jihozápad; small and medium-sized enterprises; entrepreneurship support; European Union Structural Funds; reconstruction of business real estate; Regional operational programme Southwest