Klima školní třídy - Hlinková, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem bakalářské práce je na základě studia odborné literatury představit sociálně psychologické faktory, které ovlivňují klima školní třídy. V empirické části bude předložena případová studie, jejímž tématem bude klima vybrané školní třídy.
The Climate of school class
Keywords: klima; třída; žák; učitel; škola; kolektiv; climate; class; pupil; teacher; school; colectiv