Podniková kultura a strategie vybraného podniku - Skopec, Dominik (Jihočeská univerzita, 2023)
Diplomová práce je zaměřena podnikovou kulturu a strategii ve vybraném podniku.
Corporate culture and strategy of the selected company
Keywords: firemní kultura; firemní strategie; komunikace; zainteresované osoby; firemní identita; corporate culture; corporate strategy; communication; stakeholders; corporate identity