Genetické zhodnocení siků (Cervus nippon spp.) z ochranářského hlediska - Matějková, Adéla (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato práce se zaměřuje na genetické vyhodnocení komplexu Cervus nippon a zejména na Cervus nippon pseudaxi a Cervus nippon taiouanus v evropské instituci ex situ
Genetic evaluation of sika deer (Cervus nippon spp.) from a conservation point of view
Keywords: Sika; Cervus nippon; genetická analýza; hybridizace; Sika; Cervus nippon; genetic analysis; hybridization.