Využití finančních prostředků na propagaci vybrané firmy - Bártíková, Hana (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé diplomové práce bylo zhodnotit využívání finančních prostředků pro propagování firmy a navrhnout jejich případné změny. Svou práci jsem zaměřila na konkrétní podnik ČZ a. s. se sídlem výrobního závodu ve Strakonicích. Tato společnost se řadí k největším strojírenským firmám Jihočeského kraje i celé České republiky. Práce je zaměřena na zhodnocení propagačních prostředků, které společnost ČZ a. s. používá. Potřebné informace k provedení analýzy mi poskytl top management společnosti ČZ a.s.
Utilisation of financial resources for promotion a company
Keywords: marketing; propagace; propagační prostředky; propagační mix; reklama; podpora prodeje; public relations; osobní prodej; direct marketing; společnost; marketing; promotion; means of promotion; promotional mix; advertising; sales promotion; public relations; personal selling; direkt marketing; company