Porovnání různých metod odchovu plůdku pstruha obecného (Salmo trutta m. fario) v kontrolovaných podmínkách - Mandelíček, Jan (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá odchovem pstruha potočního (Salmo trutta m. farion) v kontrolovaných podmínkách. Pro chov je použita intenzivní metoda chovu. Je pouzována hustota obsádky a její vliv na růst a přežití ryb v kontrolovaných podmínkách v pstruhařství Kaplice s.r.o.
Comparsion various metods for hatching brown trout (Salmo trutta m. fario) in control condition
Keywords: Chov; pstruh; mortalita; hustota; brown trout; diseas; hatching; condition; abundances; density; control condition