Řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Buřič, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku řízení lidských zdrojů v rámci vybrané organizace. Cílem diplomové práce jsou návrhy vedoucí ke zlepšení systému řízení lidských zdrojů ve vybrané organizaci vycházející z provedených analýz vybrané organizace. Výzkum probíhal prostřednictvím dotazníkového šetření, rozhovoru se členy personálního oddělení a zkoumáním interních dat. Diplomová práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá poznatky týkajících se řízení lidských zdrojů. Praktická část se zaměřuje na charakteristiku vybrané společnosti, analýzu personálních činností, analýzu spokojenosti zaměstnanců s řízení lidských zdrojů a v poslední části práce jsou uvedeny návrhy a doporučení vedoucí ke zlepšení současného stavu.
Human Resource Management in a chosen organization
Keywords: lidské zdroje; HR; vzdělávání; analýza; zaměstnanci; spokojenost zaměstnanců; Human Resources; HR; education; analysis; employees; employees satisfaction