Analýza vybraných ukazatelů kvality vody - Křížová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této diplomové práce je provést analýzu vybraných ukazatelů kvality pitné vody a posouzení faktorů, které ji ovlivňují. V první části jsou zachyceny vybrané mikrobiologické ukazatele, tak jak je popisuje literatura, včetně platných norem a vyhlášek. Druhá část popisuje průběh provádění vlastní analýzy, z poskytnutých materiálů akreditovanou laboratoří společnosti AGRO-LA, spol. s r. o., až po vyhodnocení získaných výsledků.
The analysis of selected parameters of water quality
Keywords: kvalita vody; Escherichia coli; koliformní bakterie; počty kolonií při 22 oC; počty kolonií při 36 oC; water quality; Escherichia coli; coliform bacteria; number of colonies at 22 oC; number of colonies at 36 oC