Habitatový model potenciálního rozšíření argali (Ovis ammon ammon) na jižním Altaji - Lhotská, Pavla (Jihočeská univerzita, 2010)
V této práce jsem vytvořila model potencionální distribuce argaliho (Ovis ammon ammon) na jižním Altaji. Snažila jsem se posoudit, zda zmenšování populací argaliho je způsobeno environmentálními či antropogenními faktory. Nakonec předkládám efektivnější návrch ochrany plata Ukok, resp. argali.
Habitat model of potential distribution of argali (Ovis ammon ammon) in South Altai
Keywords: argali; plato Ukok; GIS; model; argali; plateau Ukok; GIS; model