Motivace k pohybovým aktivitám ve volném čase dospívajících - Řehořovská, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
V rámci této diplomové práce bych se ráda zaměřila na motivace, jež vedou dospívající k pohybovým aktivitám ve volném čase, z pohledu perspektivy jedince, socializace jedince ve skupině vrstevníků a z pohledu na pohybové aktivity jako jedné z možností aktivního trávení volného času. Dospívající zde bude představovat mládež ve věku 15 ? 18 let.
Motivation for leisure-time physical activities of adolescents
Keywords: Motivace; pohybové aktivity; volný čas; dospívající mládež; Motivation; physical activity; leisure; adolescents