Marketingstrategie am Beispiel des Unternehmens Student Agency - Dubec, David (Jihočeská univerzita, 2014)
Tématem bakalářské práce je marketingová strategie a její vysvětlení na příkladu společnosti Student Agency se zaměřením na již probíhající i plánovanou spolupráci s německým dopravcem Deutsche Bahn. V první části práce se bude student věnovat teoretickému zpracování problematiky, definuje pojem marketing a jeho funkce, vymezí jeho význam pro společnost a charakterizuje základní marketingové pojmy. V druhé části práce pak nastíní výše zmíněnou spolupráci s německým dopravcem a naváže kapitolami, ve kterých aplikuje teoretické poznatky vysvětlené v první části práce na společnost Student Agency.
Marketing strategy on the example of the company Student Agency
Keywords: Marketing; marketingová strategie; marketingový proces; moderní marketing; Student Agency; Regio Jet; Deutsche Bahn; Marketing; marketing strategy; marketing process; modern marketing; Student Agency; Regio Jet; Deutsche Bahn