Didaktické využití výstav drobného zvířectva ve školní i mimoškolní výuce. - Moravová, Vlasta (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce Didaktické využití výstav drobného zvířectva ve školní i mimoškolní výuce je zaměřena na osobní přístup k dítěti, praktické ukázky oboru chovatelství a snahu obnovit zájem dnešních dětí o chov domácích zvířat, a to vše s využitím výstavy drobného hospodářského zvířectva.
Didactic Usage of Small Animals Exhibition within the School and After-school Education.
Keywords: výstava; chovatelství; školní i mimoškolní činnost; motivace dítěte; exhibition; breeding; school and after-school activities; children's motivation