Odpovědnost zaměstnance a zaměstnavatele za škodu - Blažencová, Diana (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce bylo vymezení odpovědnosti zaměstnance a zaměstnavatele za škody způsobené v pracovně právním vztahu v souvislosti s bezpečností a ochranou zdraví při práci.
Responsibility of employee and enployer for damage
Keywords: Zaměstnance; zaměstavatel; odpovědnost; pracovně právní vztah; škoda; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; employee; employer; liabilities; labour-law; damage; safety and protection in the place of work