Skrytý potenciál nabídky hipoturistických produktů v jižních Čechách - Malechová, Adéla (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývala nabídkou produktů turistiky na koni v jižních Čechách a hledala možné nedostatky v jejich poskytování. Hlavním cílem tedy bylo najít a vymezit skrytý potenciál hipoturistických stanic a na základě terénního šetření nabídnout nevyužité možnosti hipoturistických produktů pro cestovní ruch. Vedlejším cílem bylo vymezení profilace typických produktů nabídky hipoturistiky a možnosti jejich realizace a inovace, jež povedou ke zkvalitnění poskytovaných služeb.
Hidden potential supply hipotourism products in south Bohemia
Keywords: Kůň; hipoturistika; hipostanice; nabídka služeb; zlepšování; financování; Horse; Hipotourism; Hipostation; Range of services; Improvement; Funding