Zpracování vybraných témat z matematiky pro děti s omezenou hybností rukou - první třída základní školy - Tenglová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2012)
V úvodní teoretické části diplomové práce se věnuji matematice v první třídě základní školy a využitelnosti počítače ve výuce. Hlavní část obsahuje metodickou příručku, která pomáhá učiteli orientovat se v mnou vytvořené interaktivní učebnici a popisuje práci s jednotlivými úlohami. Další část je zaměřena na průběh ověření materiálu v praxi. V závěru práce hodnotím výsledky a rozebírám postřehy z experimentu.
Processing of selected topics in mathematics for children with limited mobility hands - the first class of elementary school
Keywords: matematika; binární operace; interaktivní učebnice; manuál; Smart Notebook; Math; binary operations; interactive textbook; manual; Smart Notebook