Vývoj a realizace automatického dobíječe zdrojů nouzového osvětlení - Anderl, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na konstrukci a realizaci automatického dobíječe zdrojů nouzového osvětlení. Práce krátce seznamuje s problematikou nouzových osvětlovacích systémů a záložních napájecích zdrojů. Hlavní součástí práce je návrh a realizace systému dobíjení. Výstupem práce je konkrétní technické řešení a realizace automatického dobíječe.
Construction and Realization of Automatic Battery Charger for Emergency Illumination
Keywords: Nouzové osvětlení; nabíjení; akumulátor; Emergency illumination; charge; battery