Cesta do Ruska - poznávací zájezd - Čečák, Petr (Jihočeská univerzita, 2007)
Bakalářská práce představuje návrh poznávacího zájezdu do Ruska. Formou cestovního průvodce popisuje jednotlivá navštívená místa podle programu zájezdu. Pozornost je soustředěna na podrobné informace sloužící potenciálním účastníkům zájezdu, jako jsou např. otevírací doby navštívených památek, aktuální cena vstupného, informace o dopravě, atd. Součástí práce jsou orientační plánky navštívených míst.
Trip to Russia - An Exploring Tour.