Finanční benchmarking dvou zemědělských podniků - Krausová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na Finanční benchmarking dvou zemědělských podniků, který je součástí finančního řízení podniků. Cílem práce bylo identifikovat příčiny rozdílů ve vývoji a stavu finanční situace porovnávaných podniků (na základě výsledků finanční analýzy za roky 2009 2013).
Financial benchmarking of two agriculture companies
Keywords: benchmarking; benchlearning; mezipodnikové srovnání; finanční analýza; zemědělství; benchmarking; benchlearning; intercompany comparison; financial analysis; agriculture