Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - Zájmové sdružení obcí Podkletí - Hladečková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2009)
Má bakalářská práce je zaměřena na předpoklady rozvoje komerčních služeb v mikroregionu Podkletí. První část práce obsahuje literární přehled, ve kterém jsou vysvětleny pojmy týkající se komerčních služeb a mikroregionu. V další části práce byl proveden marketingový výzkum, který se skládal ze dvou částí: dotazníkového šetření s podnikateli a rozhovorů se starosty. Poté byla provedena situační a SWOT analýza. Konečným výstupem mé práce je stanovení předpokladů rozvoje komerčních služeb v mikroregionu Podkletí.
The assumptions of commercial services development in a chosen area - Villages interest group Podkletí
Keywords: cestovní ruch; komerční služby; maloobchod; marketingový výzkum; mikroregion; rozvoj; situační analýza; SWOT analýza; Zájmové sdružení obcí Podkletí; tourism; commercial services; retail; market research; microregion; development; situational analysis; SWOT analysis; Villages interest group Podkletí