Distanční výuka tématu Zlomky - Zajíčková, Marcela (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce Distanční výuka tématu Zlomky se zabývá problematikou zlomků a distančního vzdělávání. Uvádím zde, jaké problémy se pojí s výukou zlomků a upozorňuji na důležitost vizualizace učiva. Dále v práci popisuji materiály, které jsem vytvořila pro účely distančního vzdělávání. Jedná se o komplexní materiály, které jsou propojené různými aktivitami. V práci přikládám i získanou reflexi od žáků a má doporučení k realizaci.
Distance learning mathematics on the topic of the Fraction